Τούρτα "Ένα παπάκι στο μπάνιο"

Χριστός Ανέστη, Χρόνια Πολλά, Υγεία και ευτυχία στις οικογένειες σας και ευημερία στα σπίτια σας! Άργησα αλλά δεν σας ξέχασα! Το Πάσχα φέτος ήταν διαφορετικό για την οικογένεια μου.. Ήταν ίδιο αλλά και ταυτόχρονα διαφορετικό.. πολλές αλλαγές, άλλες καλές άλλες άσχημες, όλα μαζί ήρθαν και δέσανε!

Καμιά φορά ένα γερό ταρακούνημα χρειάζεται, για να μην ξεχνάμε τον σκοπό και χάνουμε τον στόχο! Συναγερμός... και τσουπ, πάλι στον ίσιο δρόμο! Μόνο που αυτή την φορά φαίνονται αλλιώς, οι γεύσεις, τα αρώματα, τα συναισθήματα.. τα πάντα!

Μέσα σε όλα, είχα και δουλίτσα.. Δόξα το Θεό ακόμα δεν έχει σταματήσει η δουλειά, προσπαθώ πάντα για το καλύτερο, ρίχνω τις τιμές μου όσο περισσότερο μπορώ, κρατώντας την υψηλή ποιότητα που ήδη έχουμε σε γεύση, διακόσμηση αλλά ΚΑΙ συσκευασία, φροντίζω να έχουμε την ίδια τιμή σε όλη την Ελλάδα και ταυτόχρονα ελάχιστα μεταφορικά! Ξέρετε δεν είναι εύκολο! Σήμερα μόνο τα μεροκάματα πέφτουν, ο ΦΠΑ, οι πρώτες ύλες και τα ειδικά υλικά-εργαλεία που χρησιμοποιούμε στην δουλειά μας, με έναν μαγικό τρόπο μένουν στον ουρανό! Όμως δεν παραπονιέμαι, γιατί βλέπω πως το καταλαβαίνετε και το εκτιμάτε!! :)

Το Παπάκι αυτό ήταν για τον γιο της Μαρίας, τον Βαγγέλη που γιόρταζε τα πρώτα του γενέθλια! Μα δεν έχει πολύ πλάκα!!! Μια από τις πιο γλυκές μαμάδες χτύπησε πάλι την πόρτα μου!!!

...και έτσι ο Βαγγέλης έγινε παπί στα γενέθλια του και μάλιστα στο μπάνιο!!

Έμεινε και λίγη σοκολάτα από την γέμιση... ετσι είπα να της εξηγησω μερικά πράγματα με το αγαπημένο μου κουταλάκι! Δίαιτα από Δευτέρα!! :D

Σας αφήνω μέχρι την άλλη εβδομάδα με αυτό...

"Αγάπη είναι να βρίσκεις μηνύματα από το πρωτάκι σου!"

Φιλιά
Νίκη