Ενημερώστε μας για τις παραγγελίες σας εγκαίρως! Τηλ. 6946 141115

Είμαστε Διακοπές!

  • Επισκέψεις: 2087

Η στιγμή που περιμέναμε έναν ολόκληρο χρόνο έφτασε... έτσι πήρα τα παιδάκια μου διακοπές στα παράλια της Λάρισας, διότι αποφασίσαμε φέτος να μην απομακρυνθούμε πολύ..Περισσότερο καιρό, και μεγαλύτερη ευκολία..
Μικρές ημερήσιες εκδρομές στα πανέμορφα παράλια μας, από τον Κίσαβο, μέχρι και τον Όλυμπο, στον νομό Πιερίας, είναι αρκετές για φέτος. Λιτότητα, απλότητα και μέτρο. Σε άλλους είναι ανάγκη, σε άλλους πρέπει επιτέλους, να γίνει τρόπος ζωής. 

Οι ανέσεις στο σπίτι της μαμάς μου είναι σαν να είμαι στο σπίτι μου, και φυσικά το net ρέει άφθονο!! :)) Τι να σας λέω τώρα..
Έτσι παρακολουθώ σιωπηλά όταν ξεκλέβω λίγο χρόνο το site, που αλλάζει κάθε λεπτό και καμαρώνω! Μην φανταστείτε, οι μικρές μου δεν μου αφήνουν πολύ χρόνο να σκεφτώ, τρέχουν από δω, τρέχουν από κει, πεινάνε συνέχεια :P και αυτό δεν σταματά ποτέ!

Για λόγους τεχνικούς, και φυσικά δικής μας και δική σας ευκολίας, το blog  θα σταματήσει να ενημερώνεται! Από δω και στο εξής τα νέα μας θα τα μαθαίνεται εδώ στο Sketiglyka.gr! Όλα συγκεντρωμένα και φυσικά εύκολα στην αναζήτηση σας!!

Θέλω χρώμα, θέλω χαρά, θέλω πράγματα καινούρια και διαφορετικά! Έχω νέες ιδέες, νέα project στο μυαλό μου. Πάντα διαλέγω τους καλύτερους, και αυτή την φορά θα σας τρελάνω.. προς το παρόν όμως είμαι διακοπές!! χε χε χε

..καλό καλοκαίρι my friends!!!
Love YA!

Νίκη

Sketiglyka.gr